TEXTILE ECOLOGICE / PROFESIONALE / HoReCa
Producator lenjerii de pat, pilote, perne, fete de masa, perdele, draperii, prosoape pentru HOTEL

Oferim cele mai bune lenjerii si accesorii de care ai nevoie fie ca ai un hotel / restaurant, o pensiune, vila sau chiar administrezi un spital / clinica.

Cu o experienta de peste 15 ani in confectii si horeca, incercam sa venim in ajutorul dumneavoastra cu cele mai bune si sincere oferte, tesaturi de calitate doar din bumbac 100% si o echipa pregatita si specializata in cele mai bune tehnologii de tesaturi hoteliere.

Intretinute in mod corespunzator, lenjeriile de pat si toate celelalte accesorii, perne, pilote, fete de masa, perdele etc. vor ramane la fel de frumoase si isi vor pastra calitatea ani de zile.

Venim in ajutorul clientilor nostrii cu un serivciu inovator si convenabil; Reconditionam, dezinfectam si sterilizam la sediul nostru perne cu umplutura sintetica si naturala. Odata cu acest proces, perna dumneavoastra va avea un dos de perna nou. Practic veti avea o perna, dezinfectata cu ozon si sterilizata cu raze ultraviolete.

Agentul nostru se deplaseaza la dumneavoastra in locatie pentru ridicarea pernelor.
Perna reconditionata de firma noastra este mai sigura decat una noua.
Oferim certificat de calitate pentru produsele si serviciile noastre.

Lenjeriile de pat se realizeaza pe comanda la dimensiunea dorita, materialele din care sunt confectionate sunt atat simple cat si cu dungi sau imprimeuri.

Pentru mai multe detalii si pentru a cere o oferta trimite-ne un mesaj, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj