INTRODUCERE
Acești termeni și condiții de utilizare sunt aplicabili site-ului www.nanidebebe.ro. Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate.

LEGISLATIE
Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro, iar serviciul oferit se supune codurilor de conduită reglementate în legislația română în special prin Lege 365/2002 și OUG 34/2014.

DREPTURI DE AUTOR
Copyright © SC NANIDEBEBE IOANA STYLE SRL, Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la dreptul de autor și de legile privind proprietatea intelectuală. Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul pe site-ul www.nanidebebe.ro în orice moment, oricărei persoane fără a avea obligația de a motiva această decizie. Deasemenea, este interzisă transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptând situațiile în care există acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.nanidebebe.ro și nici o parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al proprietarului. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email comenzi@nanidebebe.ro

CONFIDENȚIALITATE
www.nanidebebe.ro poate deține informații despre dumneavoastră, dar pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe site-ul www.nanidebebe.ro. Nicio informație nu va fi dezvaluită niciodată unei terțe persoane. Comenzile efectuate cu mențiunea Anonim, sunt expediate și livrate fără a dezvălui identitatea Dvs. sub nicio formă destinatarului. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele REDHOST  – autoritatea națională de supraveghere a tranzacțiilor de acest tip. Nanidebebe.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul Dvs.

DESCRIEREA PRODUSELOR ȘI PREȚURILOR.
Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în aranjamentul standard, excepții făcând produsele unde acest lucru este menționat explicit, sau promoțiile speciale. În cazul în care anumite produse  lipsesc din stoc www.nanidebebe.ro poate înlocui aceste produse sau cu produse similare. Deasemenea este posibil să existe mici diferențe între componența evidențiată în poză și cea detaliată în descriere. nanidebebe.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site, prețul poate fi modificat fără preaviz sau poate conține erori de operare. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori ale softului sau defecțiuni tehnice apărute la server. Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu expedierea produsului. Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediere aferente; www.nanidebebe.ro nu practică așa numitele taxe ascunse.

LIVRĂRI
Comenzile Dvs. sunt preluate de site-ul www.nanidebebe.ro în permanență, 24 de ore din 24 de ore.  nanidebebe.ro livrează comenzile într-un interval de maxim 72h de la data plații în orice oraș din Romania. nanidebebe.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificată de client, cu toate acestea pot exista situații în care livrarea la data specificată nu este posibilă, cum ar fi zile libere, sărbători, vreme nefavorabilă, dezastre, etc..  Toate restricțiile de livrare sunt aplicate în permanență calendarului ce apare la plasarea comenzii. Dacă data dorită de Dvs. nu apare în acest calendar, înseamna că livrarea nu se poate efectua în respectiva localitate la acea dată. În acest caz vă rugăm contactați operatorii noștrii pentru mai multe detalii. Livrăm în aceeași zi în majoritatea marilor orașe din România. Este recomandat să completați în caseta cu Observații cât mai multe informații pe care le considerați utile agentului de livrare. Atenție: firma noastră depune eforturi pentru a efectua livrările în intervalul orar specificat de client, însă nu își asumă obligativitatea de a respecta acest interval atunci cand acest lucru nu este posibil.

POLITICĂ DE RETURNARE
Politica de returnare a produselor este conformă cu “Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”, astfel se poate returna în maxim 14 zile din momentul primirii comenzii, orice produs care nu este considerat perisabil și/sau alimentar prin orice curier agreat de către cumpărator.

GARANȚII ȘI LIMITĂRI
Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție. www.nanidebebe.ro nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site și produsele oferite. nanidebebe.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. nanidebebe.ro își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. nanidebebe.ro își rezervă dreptul de a refuza livrarea oricărei comenzi fără obligația de a motiva acest refuz, în acest caz clientul va primi înapoi banii plătiți pentru comanda respectivă. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorari majore pe parcursul livrării, clientul poate cere înlocuirea produsului ori returnarea imediată a sumelor încasate deja de nanidebebe.ro, dar nu și alte despăgubiri.

CONDIȚII LEGALE
Site-ul www.nanidebebe.ro functionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE
Dacă aveți probleme de orice fel in interactiunea dumneavoastra cu magazinul nostru, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită. Veți primi raspuns în aproximativ o oră în timpul orelor de program. Orice conflict apărut între www.nanidebebe.ro și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instantelor românești.

DISPOZIȚII FINALE
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condaițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.